Uređenje Rodina gnijezda

Roda je preko Javnog natječaja Grada Zagreba za dodjelu gradskih prostora udrugama, na korištenje dobila prostor ukupne površine 187 m2 u Žerjavićevoj ulici broj 10 u Zagrebu, koji je veličinom primjeren trenutnim potrebama Rode. 

U naš novi, prostrani prostor ipak ne možemo useliti odmah. On treba uređenje i prilagodbu. Kako bi naše novo "gnijezdo" čim prije zasjalo punim sjajem i počelo ugošćivati brojne Rodine radionice za roditelje (sada na puno većem prostoru, zbog čega ćemo moći imati i veće grupe polaznica i polaznika) i druge događaje, te udomio naše zaposlenice i zaposlenike koji se sad gužvaju u premalenom Rodinu gnijezdu, trebamo vašu pomoć.

U proces uređenja ulazimo s ograničenim vremenom, velikim entuzijazmom u desetcima naših ruku spremnih za brušenje, bojanje, slaganje, čišćenje, ali i s budžetom od 0.00 (nula,nulanula) kuna.
Dok pripremamo crowdfunding kampanju za uređenje, dopise i molbe tvrtkama za donacije u naturi ili novcu, pišemo projektne prijedloge putem kojih ćemo tražiti sredstva za uređenje i prlagodbu prostora, pozivamo i vas da svojim donacijama pomognete da već od sljedećeg tjedna krenemo s prvim radovima.

Ovo je mjesto na kojem ćemo objavljivati sve novosti vezane uz uređenje novog prostora, novog Rodina gnijezda i obavještavati vas o promjenama koje se u njemu događaju. Uređenje novog prostora jako nas veseli i želimo to veselje podijeliti s vama.

Ukoliko želite financijski podržati uređenje i prilagodbu prostora u koji se Roda uskoro seli, to možete učiniti već danas, uplatama donacija direktno na Rodin račun (HR1624840081100197341) ili putem Pay Pala.

NOT PUBLISHED
Napisao/la: