Podržite rad udruge Roda

Sve naše projektne aktivnosti, neke od kojih provodimo već više od deset godina, besplatne su za naše krajnje korisnike - buduće roditelje, trudnice, roditelje i djecu. Da bismo aktivnosti održale besplatnima, trebamo pomoć svih vas koji nas želite i možete podržati, barem simboličnom povremenom uplatom (ali ako si programirate redovitu mjesečnu donaciju, nećemo vam zamjeriti).

Istovremeno, često  nam se javljaju roditelji koji uplatom donacije žele iskazati zahvalnost na dobivenim korisnim savjetima ili pomoći, pa smo im to (konačno) omogućile.

Svaka vaša uplata je dobrodošla i pomoći će održivosti projektnih aktivnosti, a donirati možete na više načina.

Putem PayPala

Donacija

Podrška aktivnostima:


 

Keks Pay opcijom

 

Direktnom uplatom na račun udruge: HR1624840081100197341 (RBA) ili HR8724020061101096193 (Erste)

Roda ne prima donacije od: proizvođača i distributera nadomjestaka za majčino mlijeko i drugih proizvoda iz domene Međunarodnog pravilnika, duhanske industrije, proizvođača alkoholnih pića, proizvođača oružja i pirotehnike, političkih stranaka, vjerskih zajednica i udruga. Više o Modelu financiranja rada.

Ovdje pročitajte više o udruzi Roda, o viziji i misiji, vrijednostima i principima djelovanja. A ovdje pročitajte kako nam se možete pridružiti i zajedno s nama mijenjati svijet. Ukoliko nemate vremena za trajniji angažman u obliku članstva u Rodi i sudjelovanja u našim aktivnostima, a trenutno niste u mogućnosti financijski podržati rad Rode, pomozite nam širiti ideje i vrijednosti koje zastupamo, dijeleći naše informativne i edukativne tekstove s portala

Hvala što nas pratite i podržavate!