platnene pelene xxssxx

Promocija platnenih pelena

Promocija platnenih pelena

Korištenje platnenih pelena kao zdravijeg, ekološkijeg i jeftinijeg načina prematanja djece, udruga Roda promiče još od 2004. godine. Koliko snažno vjerujemo u njih govori i činjenica da je naša promocija korištenja platnenih pelena 2006. godine prerasla u poduzetnički pothvat i nekoliko godina kasnije u društveno poduzeće Rodin letjedan od vodećih primjera društvenoga poduzetništva među udrugama u Hrvatskoj.

Kada biste pitali svoje dijete i kad bi vam ono znalo odgovoriti, njegov izbor sigurno ne bi bile plastične jednokratne pelene. U jednokratnoj peleni naoko suha guza se "safta", izložena djelovanju kemikalija koje služe za upijanje mokraće i stolice, pregrijavajući osjetljivu pelensku zonu vaše bebe.

Moderne platnene pelene izgledom su slične jednokratnima i podjednako jednostavne za uporabu, no s jednom velikom razlikom i  prednošću - izrađene su od prirodnog materijala, pamuka, koji dječjoj koži omogućuje disanje, a nekoliko slojeva pamuka unutar pelene istovremeno uspješno upija nus-proizvode probavnog sustava.

O Rodinoj pusi

Moderne platnene pelene više nisu pelene naših baka, praktične su i jednostavne za upotrebu i održavanje. Svojim zdravstvenim prednostima za bebu, ogromnim prednostima u očuvanju okoliša i boljom financijskom isplativosti za roditelje, platnene pelene se sve više nameću kao prihvatljiviji izbor nad jednokratnima.

 

Kako se većina ljudi oduševi modernim platnenim pelenama "na opip", zbog zgodnog izgleda i ugodnosti pamuka, pozivamo vas da dođete na neku od naših Radionica o platnenim pelenama i "opipate" primjerke Rodinih pelena, Rodine puse.