Otvoren veseli, šareni Rodin dućan!

U petak, 10.10.2014. u Ilici 133 u Zagrebu, otvoren je veseli, šareni dućan Rodina leta, društvenog poduzeća udruge RODA.

Osim kupovine Rodinih proizvoda, ovdje ćete moći kupiti i druge hrvatske proizvode, roditeljima, djeci i Zemlji prijateljskih proizvođača.

U asortimanu Rodina dućana, naći ćete i druge hrvatske proizvode, roditeljima, djeci i Zemlji prijateljskih proizvođača, uglavnom nastale u okviru društvenih poduzeća, zaštitnih radionica i socijalnih zadruga u Hrvatskoj. Na taj način Roda želi promovirati društveno poduzetništvo kao inovativni i u Europi vrlo raširen pristup rješavanju društvenih i gospodarskih problema.

Otvaranje trgovine omogućit će stalnu dostupnost Rodinih proizvoda roditeljima iz Zagreba. Osim toga, Rodina trgovina je prva trgovina u Hrvatskoj koja je osim za kupovinu predviđena i za druženja, razgovore, dojenje i presvlačenje beba. U lijepom, šarenom i djeci sigurnom prostoru roditelji će se moći savjetovati i informirati o zdravim proizvodima, te dobiti informacije o aktivnostima Udruge.

Dućan Rodina društvenog poduzeća ZATVOREN je sredinom 2016. godine, a do kraja godine obustavljena je i proizvodnja platnenih pelena i popratnog asortimana.