xxssxx

Donacije udruzi Roda

Udruga Roda je neprofitna i nestranačka udruga osnovana 2001. godine koja djeluje na području Republike Hrvatske. Njeno članstvo čini skupina zainteresiranih građana čiji je rad usmjeren na područje edukacije, podrške, uvjeta rađanja, prava trudnica, roditelja i djece.

U ispunjavanju svojih ciljeva i vizije, Udruga RODA oslanja se na donacije i dobrovoljni rad svojih članova, podupiratelja i suradnika.

 

Donirati Udruzi možete:

Keks Pay opcijom

 

Direktnom uplatom na račun udruge: HR1624840081100197341

 

ili putem Pay Pala:

Donacija
Podrška aktivnostima:

Doniranjem Udruzi RODA u novcu, ostvarujete pravo na porezne olakšice i pridonosite usmjeravanju Hrvatske prema humanijem društvu, društvu više naklonjenom obitelji i obiteljskim vrijednostima, pravima djece i ljudskim pravima. Vaša će donacija pomoći održivosti naših aktivnosti koje su besplatne za krajnje korisnike - osobe koje se suočavaju s neplodnošću, (buduće) roditelje i njihovu djecu.

 

Prije uplate donacije, molimo vas da provjerite pravila o donacijama.

Roda ne prima donacije od: proizvođača i distributera nadomjestaka za majčino mlijeko i drugih proizvoda iz domene Međunarodnog pravilnika, duhanske industrije, proizvođača alkoholnih pića, proizvođača oružja i pirotehnike, političkih stranaka, vjerskih zajednica i udruga. Više o Modelu financiranja rada.