rodine konferencije xxssxx

PrePOROD 2019.

For information in English, please click here.

Rodina godišnja konferencija o porodima, prePOROD 2019. s temom Edukacija trudnica u Hrvatskoj i Europi, održat će se 23. svibnja 2019. u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Pozivamo vas da u svojim rokovnicima rezervirate 23.5. (četvrtak) i sudjelujete na ovogodišnjoj konferenciji.

Na svojim konferencijama RODA okuplja ugledne stručnjake i stručnjakinje iz Hrvatske i svijeta kako bi svima zainteresiranima ponudila najnovija znanja o porodima te im pružila različite poglede kroz multidisciplinarni pristup.

Očekujemo ukupno preko 200 sudionika/ca iz Hrvatske i Europske unije - primalje, liječnike, patronažne sestre, voditeljice trudničkih tečaja, doule i druge stručnjaci/kinje, ali i njihove korisnice. Ove godine je veći broj sudionica i predavačica iz europskih zemalja iz razloga što je Roda domaćin sastanka ENCA-e, Europske mreže udruga koje pružaju podršku trudnicama (European Network of Childbirth Organisations).

 

Izuzetna nam je čast najaviti da ćemo na Konferenciji predstaviti Rodinu mobilnu aplikaciju za trudnice koja je nastala u okviru Erasmus+ projekta 3P+ Obrazovanje odraslih za pozitivnu trudnoću, čiju je izradu financirala Europska komisija, a sufinancirao Grad Zagreb.

 

Program konferencije prePOROD 2019.
Prijave
Kako doći do Hotela Dubrovnik

Objavljeno:
Napisao/la:
Ovo događanje djelomično je financirano iz projekta "3P+ Obrazovanje odraslih za pozitivnu trudnoću, porod i babinje" koji financira Europska komisija kroz Erasmus+ program. Iskazani stavovi su stavovi udruge Roda i ni na koji način ne izražavaju stavove i mišljenje Europske komisije.