rodine konferencije xxssxx

9. Rodina mliječna konferencija

For information in English, please click here!

Kaže se da je kriza ono vrijeme kad se implementira krizni plan.
Kad nema kriznoga plana, kriza nas pogađa još i više, a najugroženije su - najranjivije skupine.

Kao što su svjetske prirodne katastrofe zadnjih godina pokazale, mogućnost prijevoza i skladištenja vode i hrane uvelike je smanjena za vrijeme i nakon katastrofalnih razaranja. Majčino je mlijeko odmah spremno i pruža dojenčetu sve što mu je potrebno u smislu prehrane.

Dojenje spašava živote, posebno u vrijeme kriza!

Rezervirajte u svojim rokovnicima četvrtak 28.4. i pridružite nam se na 9. Rodinoj mliječnoj konferenciji Dojenje u kriznim situacijama - lekcije (ne)naučene koja će se održati u Hotelu Dubrovnik. 

Na svojim konferencijama RODA okuplja ugledne stručnjake i stručnjakinje iz Hrvatske i svijeta kako bi svima zainteresiranima ponudila najnovija znanja i podijelila tuđa iskustva koja su se u praksi pokazala kao učinkovita.

I ove godine, nakon Rodine mliječne konferencije slijedi konferencija o porodima, prePOROD 2016. pa razmislite o ostanku i druženju s nama još jedan dan. U ova dva konferencijska dana očekujemo ukupno preko 300 sudionika/ca iz Hrvatske i regije - primalje, liječnike, patronažne sestre i druge stručnjaci/kinje, ali i njihove korisnice.

Tema 9. Rodine mliječne konferencije
Program 9. Rodine mliječne konferencije
Prijava i plaćanje kotizacije
Servisne informacije

 

Objavljeno:
Napisao/la:

Aktivnosti