Dr. Ranko Rajović za Budi tata

 U sklopu projekata Budi tata nastali su podcasti - kratke audio snimke razgovora s poznatim tatama o različitim temama zanimljivim svim roditeljima. Od tata koji s nama dijele svoja osobna iskustva o tome kako provode vrijeme s djecom, kako usklađuju poslovne i obiteljske obaveze i kako ostaju prisutni u životima djece unatoč različitim životnim okolnostima, te zašto im je važno da su prisutni u životima svoje djece, do tate koji se profesionalno bavi razvojem djece i otkriva nam po čemu se tatino bavljenje djecom i igranje razlikuje od maminog i zašto je to dobro.

U ovom podcastu, gost nam je upravo tata koji je zagovarač zdravog razvoja djece i postupanja s djetetom na način da pridonosimo razvoju njegove inteligencije, te stvaralačkog i produktivnog mišljenja, dr. Ranko Rajović.
Dr. Rajović je na našim prostorima (i šire) najpoznatiji po izjavi Pustite dijete da skače do mile volje. Otac je četvero djece, liječnik i tvorac NTC sustava za učenje, član Upravnog odbora Mense International i predsjednik Mensina svjetskog Odbora za darovitu djecu. 

Ranko Rajović za Budi tata
Ranko Rajović za Budi tata
PREUZMI

11.97 MB 0

Objavljeno:
Napisao/la:
Podcast je objavljen u okviru projekta Budi tata - aktivno sudjeluj u odgoju djece kojeg provodimo u partnerstvu s udrugom Art studio Pula. Projekt financijski podupire Ministarstvo socijalne politike i mladih, no članak ne izražava stavove i mišljenje spomenutog Ministarstva.

Moglo bi Vas zanimati