Mile Kekin za Budi tata

U sklopu projekata Budi tata nastali su podcasti - kratke audio snimke razgovora s poznatim tatama o različitim temama zanimljivim svim roditeljima. Od tata koji s nama dijele svoja osobna iskustva o tome kako provode vrijeme s djecom, kako usklađuju poslovne i obiteljske obaveze i kako ostaju prisutni u životima djece unatoč različitim životnim okolnostima, te zašto im je važno da su prisutni u životima svoje djece, do tate koji se profesionalno bavi razvojem djece i otkriva nam po čemu se tatino bavljenje djecom i igranje razlikuje od maminog i zašto je to dobro.

U ovom podcastu, Mile Kekin priča o tome kako mu se promijenio pogled na svijet otkad je postao tata, kako usklađuje poslovne i obiteljske obaveze, što ga brine, s kojim se izazovima kao tata susreće, o iskustvu roditeljstva u današnje vrijeme te o tome zašto se uključio u prosvjed podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi.

Mile Kekin za Budi tata
Mile Kekin za Budi tata
PREUZMI

10.3 MB 0

Objavljeno:
Napisao/la:
Podcast je objavljen u okviru projekta Budi tata - aktivno sudjeluj u odgoju djece kojeg provodimo u partnerstvu s udrugom Art studio Pula. Projekt financijski podupire Ministarstvo socijalne politike i mladih, no članak ne izražava stavove i mišljenje spomenutog Ministarstva.

Moglo bi Vas zanimati