Emanuel Blagonić za Budi tata

U sklopu projekata Budi tata nastali su podcasti - kratke audio snimke razgovora s poznatim tatama o različitim temama zanimljivim svim roditeljima. Od tata koji s nama dijele svoja osobna iskustva o tome kako provode vrijeme s djecom, kako usklađuju poslovne i obiteljske obaveze i kako ostaju prisutni u životima djece unatoč različitim životnim okolnostima, te zašto im je važno da su prisutni u životima svoje djece, do tate koji se profesionalno bavi razvojem djece i otkriva nam po čemu se tatino bavljenje djecom i igranje razlikuje od maminog i zašto je to dobro.

Emanuel Blagonić je tata, poduzetnik, kreativac, dizajner, aktivist. Iako je često odsutan iz grada u kojem njegov troipolgodišnji sin Luka živi s mamom (Emanuel je razveden), te ga posao vodi posvuda, on svo svoje slobodno vrijeme organizira na način da provede što je više moguće vremena s Lukom i tako, unatoč životnim okolnostima, ostane uključen u život svoga djeteta i bude važan dio Lukinog života. O tome kako to uspijeva, kako organizira vrijeme s Lukom i oko Luke i kako provode vrijeme zajedno, poslušajte u podcastu.

Emanuel Blagonić za Budi tata
Emanuel Blagonić za Budi tata
PREUZMI

8.72 MB 0

Objavljeno:
Napisao/la:
Podcast je objavljen u okviru projekta Budi tata - aktivno sudjeluj u odgoju djece kojeg provodimo u partnerstvu s udrugom Art studio Pula. Projekt financijski podupire Ministarstvo socijalne politike i mladih, no članak ne izražava stavove i mišljenje spomenutog Ministarstva.

Moglo bi Vas zanimati