Priručnik Iz Rodina kljuna u slobodnoj prodaji

Zbog velike potražnje, udruga Roda, vlasnica poduzeća Rodin let d.o.o. - najboljeg društvenog poduzeća u Hrvatskoj u 2012. godini, odlučila je tiskati priručnik Iz Rodina kljuna vlastitim sredstvima i učiniti ga dostupnim svima.

Priručnik je pisan iz perspektive roditelja i sadrži savjete temeljene na iskustvu, a obuhvaća teme dojenja, njege, zdravlja, rasta i razvoja djece, sigurnosti u prometu, prava roditelja i izazova koji se stavljaju pred mlade roditelje. Stručne recenzije izradili su najeminentniji stručnjaci koji se bave zdravljem i razvojem naših najmlađih.

Komentari naših korisnica i njihovih obitelji su vrlo pozitivni i podržavajući, te na osnovu toga smatramo kako je priručnik publikacija koja je od izuzetne važnosti rodiljama i mladim majkama, odnosno njihovim obiteljima.

Prof. dr. sc. Josip Grgurić je o priručniku rekao sljedeće:
Pred nama je jedna neobična knjiga, ne toliko po sadržaju, već zbog autora koji su je pisali – a to su roditelji. Radi se o knjizi u kojoj roditelji pišu i daju savjete drugim, osobito novim roditeljima, o ranom rastu i razvoju, zdravlju, njezi, prehrani i mnogim drugim pitanjima vezanim uz najraniju dob djeteta. Knjiga je obojena jednom posebnom toplinom, odiše izvornošću i razumijevanjem o problemima zdravlja i razvoja djece.

Već se peto izdanje priručnika, uz financijsku podršku Grada Zagreba, od 2008. godine besplatno dijeli u zagrebačkim rodilištima, i u pet godina dobilo ga je više od 40.000 roditelja. Uz Zagreb, u 2013. godini tisak priručnika financijski su pomogli i gradovi Zadar, Našice, Bjelovar, Sinj, Čakovec i Međimurska županija.

Sada smo taj koristan priručnik učinile dostupan svima.

NOT PUBLISHED
Napisao/la: