9. Rodina mliječna konferencija

For information in English, please click here!

Kaže se da je kriza ono vrijeme kad se implementira krizni plan.
Kad nema kriznoga plana, kriza nas pogađa još i više, a najugroženije su - najranjivije skupine.

Kao što su svjetske prirodne katastrofe zadnjih godina pokazale, mogućnost prijevoza i skladištenja vode i hrane uvelike je smanjena za vrijeme i nakon katastrofalnih razaranja. Majčino je mlijeko odmah spremno i pruža dojenčetu sve što mu je potrebno u smislu prehrane.

Dojenje spašava živote, posebno u vrijeme kriza!

Rezervirajte u svojim rokovnicima četvrtak 28.4. i pridružite nam se na 9. Rodinoj mliječnoj konferenciji Dojenje u kriznim situacijama - lekcije (ne)naučene koja će se održati u Hotelu Dubrovnik. 

Na svojim konferencijama RODA okuplja ugledne stručnjake i stručnjakinje iz Hrvatske i svijeta kako bi svima zainteresiranima ponudila najnovija znanja i podijelila tuđa iskustva koja su se u praksi pokazala kao učinkovita.

I ove godine, nakon Rodine mliječne konferencije slijedi konferencija o porodima, prePOROD 2016. pa razmislite o ostanku i druženju s nama još jedan dan. U ova dva konferencijska dana očekujemo ukupno preko 300 sudionika/ca iz Hrvatske i regije - primalje, liječnike, patronažne sestre i druge stručnjaci/kinje, ali i njihove korisnice.

Tema 9. Rodine mliječne konferencije
Program 9. Rodine mliječne konferencije
Prijava i plaćanje kotizacije
Servisne informacije

 

NOT PUBLISHED
Napisao/la: