Male škole dojenja

Mala škola dojenja je Rodina radionica o dojenju i neprocjenjiva je budućim majkama koje se pripremaju za dojenje jer je najčešće jedino mjesto (uz Rodin portal i forum) na kojem žene mogu dobiti dovoljno informacija o dojenju (pripremi, načinu dojenja, tehnikama dojenja, problemima i sl.) koje vrlo često utječu na uspjeh u dojenju.

U ugodnom druženju s educiranim savjetnicama za dojenje, parovi saznaju osnovne informacije o dojenju, stječu prvi impuls samopouzdanja da je dojenje izvedivo (čak i u ovom užurbanom ritmu današnjice), da je vrijedno i koliko je vrijedno inicijalnog truda i pripreme, razbijaju se mitovi i strahovi i stvara pozitivno okruženje nužno za uspjeh u dojenju.

Istovremeno, buduće majke upoznaju savjetnice za dojenje koje će im putem telefona za dojenje biti na raspolaganju ukoliko se susretnu s problemima.

Mala škola dojenja namijenjena je trudnicama i njihovim partnerima koji su često ključni za uspjeh u dojenju svoje partnerice. 

Majke koje odslušaju Rodinu Malu školu dojenja, češće uspijevaju u dojenju i ustrajne su u rješavanju eventualnih problema s kojima se susretnu, lakše se obraćaju za pomoć i imaju veću podršku partnera i okoline koja je važna za uspjeh u dojenju.

NOT PUBLISHED
Napisao/la: