Mala škola dojenja u Zagrebu, 26.4.2023.

U srijedu, 26. travnja 2023. s početkom u 17:00 sati, u Rodinu gnijezdu, Žerjavićeva 10/1. kat, u Zagrebu održat će se Mala škola dojenja.

Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri (partnera je također potrebno prijaviti za sudjelovanje).
Početak radionice je u 17:00 sati, predviđeno trajanje je 2 sata i 45 minuta (uključeno je 15 minuta pauze)

Zbog ograničenog broja sudionica/ka molimo da se (uz podatak o terminu poroda i kontakt broju telefona) obavezno prijavite putem ovog OBRASCA.
Potvrdu o sudjelovanju dobit ćete e-mailom.
Prednost imaju trudnice sa skorijim datumom poroda.

 

U ugodnom druženju s educiranim savjetnicama za dojenje, saznat ćete osnovne informacije o dojenju, dobiti prvi impuls samopouzdanja da je dojenje izvedivo, da je vrijedno i koliko je vrijedno inicijalnog truda i pripreme. Na maloj školi dojenja razbijaju se mitovi i strahovi i stvara pozitivno okruženje nužno za uspjeh u dojenju. Istovremeno, buduće majke upoznaju savjetnice za dojenje koje će im putem telefona za dojenje biti na raspolaganju ukoliko se susretnu s problemima.
Majke koje odslušaju Rodinu Malu školu dojenja, češće uspijevaju u dojenju i ustrajne su u rješavanju eventualnih problema s kojima se susretnu, lakše se javljaju za pomoć i imaju veću podršku partnera i okoline koja je važna za uspjeh u dojenju.

 

 

Radionica je besplatna, ali su neobavezne donacije dobrodošle.

 

NOT PUBLISHED
Napisao/la: