osnaŽENE u zdravstvenom sustavu

Ovim vas putem s iznimnim veseljem pozivamo na predstavljanje Akcijskog plana i Deklaracije za reproduktivno zdravlje žena, e-tečaja i promotivnog videa osnaŽENE u zdravstvenom sustavu koje će se održati na ZOOM platformi u srijedu, 29. ožujka 2023. od 10 do 11 sati.

Prije nešto više od četiri godine prekinule smo šutnju, a prije gotovo godinu dana rekle smo DOSTA! urušavanju javnog zdravstva, uskraćivanju zdravstvene skrbi i nebrizi za zdravlje žena. Zajedno s brojnim sudionicama pokrenule smo inicijativu za izradu nacrta Akcijskog plana i Deklaracije za reproduktivno zdravlje žena, dokument koji odražava potrebe različitih žena i još je jedan pokušaj da se potakne politička volja koja je neophodna za uređenje javnog zdravstvenog sustava koji bi trebao služiti potrebama svih građanki.

Uz Akcijski plan i Deklaraciju za reproduktivno zdravlje žena predstavit ćemo e-tečaj i promotivni video osnaŽENE u zdravstvenom sustavu koji će pomoći svim ženama u boljem razumijevanju dominacije i osnaživanju za pružanje otpora dominantnom ponašanju kojem su nerijetko izložene u zdravstvenom sustavu.


Prijaviti se možete putem OBRASCA ZA PRIJAVU.
Poveznicu na predstavljanje ćete dobiti na vašu e-mail adresu najkasnije do 29. ožujka do 9 sati. Molimo provjerite neželjenu poštu ako Vam poveznica ne stigne do navedenog datuma.

acf,acfcroatia,acfhrvatska
NOT PUBLISHED
Napisao/la: