Online predavanje o švicarskim iskustvima u prometnim rješenjima i prometnoj edukaciji

U okviru projekta zakOČI – Take a brake! udruga Roda organizira online stručno predavanje sa švicarskim partnerom CareCross o švicarskim iskustvima u prometnim rješenjima i prometnoj edukaciji koje će se održati u petak, 22. listopada 2021. s početkom u 8 sati.

 

Predavanje će održati dr. Wernher Brucks, voditelj Odjela javne sigurnosti Grada Züricha koji upravlja projektima povećanja razine prometne sigurnosti u Zürichu, s osvrtom na dvije teme:

  1. Preventivno – edukativni prometni programi
  2. Upravljanje prometnom sigurnošću – brzina kretanja vozila

 

Stručno predavanje namijenjeno je policijskim službenicima, s posebnim naglaskom na službenike za prevenciju, službenike gradskih odjela za prostorno uređenje, izgradnju i promet te svim stručnjacima raznih profila koji se bave prometom. 

Cilj stručnog predavanja je predstaviti švicarske prakse upravljanja sigurnošću u prometnoj mreži, unaprjeđenje praktičnih i teoretskih znanja vezanih za cestovnu prometnu sigurnost te povećanje svijesti o potrebi za zajedničkim radom na razumijevanju prometne sigurnosti.

 Sigurnost prometa na cestama ovisi o ponašanju svih sudionika u prometu zbog čega su prometna edukacija i poštovanje zakonske regulative svih sudionika u prometu osnova za postizanje cilja.

 

Predviđeno trajanje predavanja je 2 sata, a održat će se na engleskom jeziku.
Kako bismo Vam mogli poslati poveznicu na predavanje, obavezna je prijava putem obrasca.
Rok za prijavu: 21. listopada u 14 sati.

NOT PUBLISHED
Napisao/la: