Online radionica za buduće i nove tate Budi tata!

U ponedjeljak 26.4.2021. s početkom u 18:00 sati, Roda organizira online radionicu Budi tata! samo za muškarce - buduće tate i tate male djece, koju vode iskusni tate.
Prijava na radionicu i rezervacija "mjesta" putem poveznice na Zoom (povratno ćete dobiti link na Zoom koji će biti aktivan 26.4.).

 

Većina današnjih očeva pravi su pioniri u osmišljavanju uloge tate, uzore imaju u ideji onoga kakvi žele biti ili u rijetkom prijatelju koji je tata postao prije njih, a još rjeđe primjer im je vlastiti tata uz kojeg su odrastali.
Radionica za tate, osmišljena i vođena od tata koji su put utirali prije vas, sjajna je prilika za povezivanje s drugima, dijeljenje iskustava i informacija, mjesto na kojem možete postaviti pitanja vezana uz roditeljstvo i dobiti odgovore. Možda osjećate silnu želju preuzeti ulogu tate, a niste sigurni kako i bilo bi vam lakše kad biste čuli kako su to drugi muškarci prije vas odradili.

Mame, potaknite svoje partnere da dođu na radionicu. Tate, prijavite sebe i prijatelja, pomozite nam proširiti vijest o radionicama za tate, o mjestu na kojem tate mogu razmijeniti iskustva i međusobno se podržati.

 

NOT PUBLISHED
Napisao/la:
Radionica se održava u okviru projekta Budi tata kojeg Roda provodi u partnerstvu s udrugom Art studio Pula. Projekt financijski podupire Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike no sadržaj radionice ne izražava stavove i mišljenje spomenutog Ministarstva. Radionica se održava u okviru projekta Budi tata kojeg Roda provodi u partnerstvu s udrugom Art studio Pula. Projekt financijski podupire Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike no sadržaj radionice ne izražava stavove i mišljenje spomenutog Ministarstva.