Roda vas poziva na online radionicu Razvoj digitalnih vještina kod predškolaraca

Pozivamo vas na online radionicu „Razvoj digitalnih vještina kod predškolaraca“ koja će se održati u četvrtak, 25.3.2021. od 18 sati na Zoom platformi, uz vrlo aktualnu temu razvoja ključnih vještina koje su primjenjive i u digitalnom svijetu. Radionicu provodimo u suradnji sa zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Cilj radionice je upoznati roditelje koje vještine razvijati kod predškolaraca kako bi ih pripremili i pomogli u savladavanju digitalnog svijeta. Želja nam je informirati roditelje i potaknuti ih na aktivno sudjelovanje u digitalnom odgoju djeteta. Razgovarat ćemo i o navikama djece predškolske dobi pred ekranima, kako stvoriti obiteljsko okruženje koje ne potiče pretjerano korištenje ekrana te o načinima kako pomoći djeci da odrastu u sigurne i odgovorne korisnike digitalnih uređaja i sadržaja.

Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijave su obavezne putem Google obrasca
Online radionica namijenjena je roditeljima djece predškolske dobi.
Predviđeno trajanje radionice je 90 minuta.


Radionicu vodi Marija Renić, edukatorica i dugogodišnja članica udruge Roda. Ima višegodišnje iskustvo rada s odgojiteljicama, dadiljama i roditeljima na pitanjima sigurnog i odgovornog korištenja interneta te u osmišljavanju i izradi edukativnih materijala za roditelje i stručnjake.

NOT PUBLISHED
Napisao/la: