Radionice za podršku majkama djece čiji je otac na izdržavanju kazne zatvora

U okviru projekta Moto#r - motiviranjem i osnaživanjem do resocijalizacije Hrabri telefon organizira besplatne radionice za podršku majkama djece čiji je otac na izdržavanju kazne zatvora.

 

Što možete dobiti sudjelovanjem na radionicama?

  • Ako ste majka djeteta čiji je otac na izdržavanju kazne zatvora, na radionici ćete dobiti podršku u nošenju sa životnim okolnostima u kojima odgajate zajedničko dijete.
  • Voditeljice ciklusa radionica pružit će vam pomoć i podršku u jačanju roditeljskih vještina, dati vam savjete i pomoći vam kako s djetetom razgovarati o tome da mu je roditelj u zatvoru, kako mu pružiti pomoć da ostane blisko s roditeljem te kako dijete pripremiti za posjet u zatvoru.
  • Na radionici možete podršku i pomoć dobiti i ako ste razvedeni/rastavljeni od partnera, ali želite pomoći djetetu da zadrži kontakt s ocem ili se pitate kako ponovno uspostaviti ravnotežu po izlasku partnera iz zatvora
  • Ove radionice su mjesto za vas i onda kad imate nedoumica oko prava (bivšeg) partnera / roditelja na viđanje djeteta, kad ste doživjeli neku vrstu nasilja od njega.
  • Bez obzira jeste li u dobrim ili lošim odnosima s (bivšim) partnerom koji je na izdržavanju kazne zatvora ili je izašao iz zatvora, radionice će vam pomoći osigurati djetetu bolji odnos s odraslim osobama uz koje odrasta u životnoj situaciji u kojoj se nalazite.

 

Prijavite se na besplatne radionice za podršku mamama!

Provedba radionica planirana je u lipnju, ovisno o aktualnoj epidemiološkoj situaciji.
Radionice će se održati u Zagrebu, a o točnoj lokaciji bit ćete obaviješteni naknadno .
Rok za prijavu za sudjelovanje: do popunjavanja mjesta.

Prijavite se putem e-maila: resocijalizacija@roda.hr ili putem telefona 01 6177 500

Ciklus radionica obuhvaća 5 susreta u trajanju od 3 sata i provodit će se s istom grupom korisnica. Voditeljice radionica su zaposlenice udruge Hrabri telefon iz Zagreba i imaju dugogodišnje iskustvo pružanja podrške u roditeljstvu s naglaskom na potrebe i zaštitu djece.

 

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN – ZAUZMITE SVOJE ŠTO PRIJE!

NAPOMENA: Javite nam se i ako trebate individualno savjetovanje.

 

Prva objava: veljača 2021.
Najnovije ažuriranje: lipanj 2021.

 

NOT PUBLISHED
Napisao/la: