Novi termin: Online radionica o volonterstvu za udruge - članice Platforme za resocijalizaciju

Obavještavamo prijavljene i zainteresirane predstavnike i predstavnice članica Platforme da je izmijenjen termin održavanja edukacije. Novi termin je: 

  • 11. prosinca 2020. (ukupno 4 sata radioničkoga rada - od 10 do 12 i od 13 do 15h) i
  • 17. prosinca 2020. (3 sata radioničkoga rada , rasprava i evaluacija 1 sat: od 10 do 14h)

 

Radionica je namijenjena jačanju kapaciteta udruga članica Platforme.

Očekivani rezultati ove radionice su razvijanje i unapređenje kompetencija organizatora volontiranja, tj. sudionika iz organizacija civilnoga društva, a u svrhu daljnjeg razvoja i unapređenja volonterskih programa ovih organizacija za uključivanje zajednice u resocijalizaciji počinitelja kaznenih djela i podršci njihovim obiteljima.

Radionicu vode zaposlenice Hrabroga telefona sa znanjem i iskustvom menadžiranja velikog broja volontera u svojoj udruzi. Trening uključuje planiranje uključivanja volontera; izradu opisa posla volontera; pronalaženje volontera; selekciju i uključivanje; orijentaciju i trening; superviziju i praćenje; nagrađivanje volontera; evaluaciju volontera i organizacije.

 

Prijave putem Google obrasca.
Krajnji rok za prijave je prošao (1.12.)

 

Sudionike/ce ćemo izabrati vodeći računa da budu zastupljene organizacije različitog djelovanja, razine znanja i iskustva, te uzimajući u obzir geografsku rasprostranjenost te sudjelovanje oba spola.

 

NOT PUBLISHED
Napisao/la: