Održana kreativna radionica za tate i djecu na Krku

U petak, 26. travnja 2019. u prostorijama DV Katarina Frankopan, u Omišlju na Krku održana je kreativna radionica za tate i djecu, Kreiram s tatom. Radionica je održana u okviru projekta Budi tata kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a organizirale su ju udruge Roditelji u akciji – RODA i Art studio Pula

Cilj je bio pokazati tatama i djeci da mogu profitirati od zajednički provedenog vremena. Naime, zajedničke aktivnosti, poput bavljenja nekim hobijem, potiču na razgovor, dijeljenje i prilike su da tata nauči dijete novim vještinama ili jednostavno uživa promatrajući svoje dijete kako usvaja nove vještine, pomažući mu pritom. To su prilike za povezivanje i bliskost između tate i djeteta te za stvaranje lijepih uspomena.

Na radionici je sudjelovalo 16 očeva s djecom.

 

NOT PUBLISHED
Napisao/la:
Radionica je održana u okviru projekta Budi tata - sudjeluj u odrastanju svoje djece kojeg provodimo u partnerstvu s udrugom Art studio Pula. Projekt financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, no članak ne izražava stavove i mišljenje spomenutog Ministarstva. Radionica je održana u okviru projekta Budi tata - sudjeluj u odrastanju svoje djece kojeg provodimo u partnerstvu s udrugom Art studio Pula. Projekt financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, no članak ne izražava stavove i mišljenje spomenutog Ministarstva.