Strateško planiranje o reproduktivnom zdravlju, pravima žena i roditeljstvu osoba s invaliditetom

Nakon višetjednih priprema, u Zagrebu je 9. i 10. travnja 2019. održano dvodnevno strateško planiranje na temu reproduktivnog zdravlja i prava žena s invaliditetom i podrške roditeljstvu osoba s invaliditetom.

Iako je Roda bila inicijatorica ovog planiranja, ono je održano u partnerskom ozračju uz punu podršku Pravobraniteljice za osobe s invaliditetom i predstavnica udruga (abecednim redom): Centar za razvoj vrijednosti, Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara, Savez gluhih i nagluhih Grada Zagreba, Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet, Udruga osoba s amputacijom udova Grada Zagreba i zagrebačke županije, Zajednica Saveza osoba s invaliditetom Hrvatske.

Kroz ovaj zahtjevan proces vješto nas je vodila Suzana Jašić, a rezultati ovog zajedničkog rada bit će uskoro dostupni u obliku strateškog i operativnog plana koji će biti temelj za naše buduće aktivnosti u ovom području.

 

NOT PUBLISHED
Napisao/la:
Strateško planiranje osigurano je uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 30.000 kn kroz jednokratnu podršku „Jačanje kapaciteta udruga za razvoj sustava podrške ženama s invaliditetom u reproduktivnoj dobi". Strateško planiranje osigurano je uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 30.000 kn kroz jednokratnu podršku „Jačanje kapaciteta udruga za razvoj sustava podrške ženama s invaliditetom u reproduktivnoj dobi".