Načini na koje tate pozitivno utječu na svoju djecu (infografika)

 

Tata ima važnu ulogu u odrastanju svoje djece. Iako u pojedinim aspektima ima poseban utjecaj na sinove i na kćeri, važno je upamtiti kako je izuzetno bitno  djevojčice i dječake ravnopravno odgajati, dajući im jednaku količinu pažnje i posvećenosti - jednako ih ohrabrivati, poticati, omogućiti da ostvare svoje potencijale.

Pozitivan utjecaj i primjer djetetu daju i druge odrasle osobe uz koje dijete odrasta - očuh, stric ili ujak, djed, majčini prijatelji. Budite dobar primjer djeci, ona vas promatraju i iz vaših primjera uče o svijetu!

 

Načini na koje tate pozitivno utječu na sinove i kćeri
PREUZMI

368.68 kB 0

NOT PUBLISHED
Napisao/la:
Infografika je nastala u okviru projekta Budi tata - sudjeluj u odrastanju svoje djece kojeg provodimo u partnerstvu s udrugom Art studio Pula. Projekt financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, no sadržaj infografike ne izražava stavove i mišljenje spomenutog Ministarstva. Infografika je nastala u okviru projekta Budi tata - sudjeluj u odrastanju svoje djece kojeg provodimo u partnerstvu s udrugom Art studio Pula. Projekt financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, no sadržaj infografike ne izražava stavove i mišljenje spomenutog Ministarstva.