Poziv na edukaciju o autosjedalicama u Dubrovniku

Postanite dio Rodine autosjedaličarske ekipe, steknite znanje i vještine u savjetovanju roditelja i budite dio male, ali moćne skupine koja igra ključnu ulogu u zaštiti mališana na hrvatskim cestama!

Edukacija za Rodine savjetnike i savjetnice o autosjedalicama održat će se u Dubrovniku, 20. i 21. svibnja 2017.g. Edukacija je besplatna i sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela, u trajanju od 8:00 do 16:00 sati prvog dana edukacije, te od 13:00 do 18:00 sati drugog dana edukacije.

Nakon edukacije, Rodine savjetnice i savjetnici o autosjedalicama kao volonteri i članovi Rodine ekipe podupiru i organiziraju aktivnosti u njihovim zajednicama i šire, pružajući informacije i savjete drugim roditeljima o važnosti i ispravnom korištenju dječjih autosjedalica.

Prijave s osobnim podacima (ime i prezime, e-mail adresa i broj mobitela) kao i sve upite molimo da pošaljete na suzana.v@roda.hr ili na broj mobitela 098 911 7993.

U planu su i obuke volontera i u drugim krajevima Hrvatske (Slavonija, Sjeverni Jadran, Istra i Dalmacija). Ako želite biti od pomoći roditeljima u vašim zajednicama i direktno utjecati na sigurnost mališana, javite nam se na autosjedalice@roda.hr.

Rodine aktivnosti u području sigurnosti djece kao putnika ovise isključivo o aktivnom doprinosu pojedinaca kao što ste vi!

NOT PUBLISHED
Napisao/la: