medicinski potpomognuta oplodnja

Tjedan borbe protiv neplodnosti 2016.

Udruga Roda od 24. do 30. travnja 2016. održava svoj treći Tjedan borbe protiv neplodnosti, ove godine pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i Ministarstva zdravlja.

Ovu akciju Roda provodi u prvom redu kao znak podrške osobama suočenim s dijagnozom neplodnosti te u cilju senzibilizacije javnosti za problem neplodnosti i zagovaranja boljih zakonskih rješenja ovoga područja.
Poseban naglasak ovogodišnjem Tjednu borbe protiv neplodnosti želimo dati geslom Medicinski potpmognuta oplodnja - nikad više svjetonazorsko pitanje.


Molimo sve vas da podržite ovaj tjedan:

  1. Promjenom avatara na Rodinom forumu (koji možete naći pod POSTAVKE – MOJE POSTAVKE – UREDI AVATAR)
  2. Postavljanjem twibbona tijekom trajanja ovoga tjedna na vašem Facebook profilu
  3. Lajkanjem i praćenjem tema na našoj Facebook stranici Roda - Neplodnost
  4. Dolaskom na našu glavnu manifestaciju – Zajedno za plodnost – koja će se održati 30. travnja 2016. na Trgu bana Jelačića (kod Manduševca) u Zagrebu, s početkom točno u 12 sati. Plan prolaska povorke kroz gradske ulice ostaje isti kao posljednjih godina: Trg bana Jelačića – Ilica – Margaretska – Trg P. Preradovića – Preradovićeva – Teslina – Zrinjevac – Praška – Trg bana Jelačića.

Pozivamo vas da svojim sudjelovanjem podržite ovaj tjedan te nam se u što većem broju pridružite u šetnji Zajedno za plodnost! Prije same šetnje na našem štandu na Trgu bana Jelačića moći ćete nabaviti bedževe, majice, razglednice s prikladnim porukama.
Ovogodišnji Tjedan borbe protiv neplodnosti podržao je i ZET u čijim će se tramvajima na displejima prikazivati prigodna poruka.
Sve informacije tijekom Tjedna borbe protiv neplodnosti dijelit ćemo na Facebook stranici Roda – Neplodnost na kojoj ćemo i ove godine objavljivati i priče osoba koje su iskusile neplodnost.

Budite s nama i i ove godine u kojoj se posebno zalažemo za to da medicinski potpomognuta oplodnja nikada više ne postane svjetonazorsko pitanje.

 

Objavljeno:
Napisao/la: