Pozivamo vas na završnu konferenciju projekta Vizije

Još je nekoliko dana ostalo do završne konferencije projekta Vizije u Osijeku. Ako se niste prijavili, još uvijek to možete učiniti OVDJE.

Na konferenciji ćemo uz ostale projektne aktivnosti predstaviti publikaciju Potrebe roditelja i pružanje usluga roditeljima koji podižu djecu u otežanim okolnostima autorica Ninoslave Pećnik, Ivane Dobrotić i Jelene Baran.

Tijekom cijelog trajanja projekta Vizije – Volonteri za roditelje i djecu, nastojale smo prepoznati specifične potrebe ranjivih skupina obitelji koje su zbog svoje ranjivosti u većem riziku od socijalne isključenosti - maloljetnih trudnica i majki, trudnica i majki s invaliditetom, samohranih roditelja, obitelji djece s teškoćama u razvoju te obitelji s više od troje djece ili slabog imovinskog statusa. Kakva im je podrška potrebna da bi uspješno ostvarili svoju roditeljsku ulogu, pruža li im društvo i institucije odgovarajuću podršku na putu roditeljstva? Publikacija nudi dio odgovora na ova i druga pitanja.

Na kraju predstavljanja rezultata projekta, očekuje nas panel na kojem ćemo od sudionika/ca doznati o dobrim praksama i mogućim unapređenjima socijalnih usluga za roditelje.

Program završne konferencije projekta Vizije
Program završne konferencije projekta Vizije

VIDI PREUZMI

102.2 kB

NOT PUBLISHED
Napisao/la: