3. Rodina mliječna konferencija

Ove godine s posebnim zadovoljstvom i uzbuđenjem pripremamo 3. Rodinu mliječnu konferenciju i sigurni smo da će i oni najizbirljiviji zagovornici dojenja u ovogodišnjem bogatom programu (program možete preuzeti na dnu teksta) pronaći nešto što će im privući pažnju.
Konferencija će se održati 9. i 10. listopada 2009. u Zagrebu, u hotelu Dubrovnik, Gajeva 1, a okupit će majke, očeve, trudnice, zdravstvene djelatnike, psihologe i ostale zainteresirane za temu dojenja.

Prvi dan Konferencije u cijelosti će biti ispunjen predavanjima dr. Jacka Newmana, svjetski poznatog kanadskog stručnjaka po pitanju dojenja, a drugi dan konferencije ugostit ćemo Jespera Juula, obiteljskog terapeuta iz Danske.
I ove ćemo godine u sklopu Konferencije pažnju zagrebačke javnosti privući masovnim dojenjem u centru grada, a za kraj ćemo u KIC-u, u Preradovićevoj 5, pogledati edukativno-dokumentarni film o dojenju „Mliječna staza - put do uspješnog dojenja", koji je nastao suradnjom Udruge Roda i UNICEF-a.
Osiguran je simultani prijevod na hrvatski jezik, a kotizacija za konferenciju iznosi 100 kuna.

Konferencija je bodovana od strane Hrvatske liječničke komore, Hrvatske komore medicinskih sestara i Hrvatske komore primalja.

U organizaciji gostovanja dr. Jacka Newmana u Hrvatskoj su, osim udruge Roda, sudjelovali: Hrvatska udruga primalja, Udruga za obitelj i roditeljstvo „Izvor" i Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu. Dr. Newman će, osim predavanja na Mliječnoj konferenciji, održati i predavanja u Zadru (10.10., subota) te u Splitu (12.10., ponedjeljak).

Pridružite nam se na konferencijskim danima i ispunite pristupnicu već sada!

U očekivanju 3. Rodine mliječne konferencije, želimo nam svima osvježiti sjećanje i podsjetiti se čemu su nas naučile prethodne dvije konferencije

Program 3. RMK
Program 3. RMK

VIDI PREUZMI

96.74 kB 0

Prijavnica za 3. RMK
Prijavnica za 3. RMK

VIDI PREUZMI

118.07 kB 0

NOT PUBLISHED
Napisao/la: