Predavanje o švicarskim iskustvima u području sigurnosti djece pješaka

Pozivamo vas na predavanje "Švicarska iskustva u području sigurnosti djece pješaka" koje će se održati na Sveučilištu Sjever, Trg Žarka Dolinara 1, Koprivnica, u srijedu, 12. lipnja 2019. s početkom u 12 sati.

Predavanje se održava u sklopu projekta "zakOČI - Take a Brake!" u partnerstvu udruge Roditelji u akciji, CareCross iz Švicarske, Sveučilišta Sjever, Grada Koprivnice, Grada Zaprešića i Općine Bale.

Osnivač zaklade CareCross Roland Wiedekehr s dugogodišnjim iskustvom u provođenju projekata sigurnosti pješaka i promotivnih kamapanja usmjerenih i na pješake i vozače, zapovjednik prometne policije Basela Rolf Thommen i stručnjak za sigurnost pješaka dr. Christian Thomas, u posjetu su Hrvatskoj i obići će gradove partnere te lokacije u gradovima koje su sami građani na radionicama (World Cafe) označili kao opasne za sigurnost djece - nemotorizirane putnike. Uz posjet gradu i lokacijama, u Koprivnici će održati i predavanja o prometnom okolišu koji je siguran za djecu, na koji način policija radi na prevenciji nesreća i sudjeluje u edukaciji stanovništva te uvesti u prvu pomoć unesrećenima.

Predavanja će biti na hrvatskom i engleskom jeziku.

NOT PUBLISHED
Napisao/la: