Poziv na edukaciju o autosjedalicama u Osijeku

Kako bi proširili mrežu besplatnih pregleda autosjedalica, edukaciju za Rodine savjetnike i savjetnice o autosjedalicama planiramo održati u Osijeku, 13. i 14. travnja 2019. godine u prostorijama udruge DOKKICA (Dječja osječka kreativna kućica) na adresi Ulica Otokara Keršovanija 4.

Edukacija je besplatna i podijeljena je u 2 dijela:
1. dio - teorijski dio (subota od 9 do 16 h)
2. dio - demonstracija, ispit i pregled autosjedalica (nedjelja od 9 do 15 h)

Nakon edukacije, Rodine savjetnice i savjetnici o autosjedalicama kao volonteri i članovi Rodine ekipe podupiru i organiziraju aktivnosti u njihovim zajednicama i šire, pružajući informacije i savjete drugim roditeljima o važnosti i ispravnom korištenju dječjih autosjedalica.

Prijave s osobnim podacima (ime i prezime, e-mail adresa i broj mobitela) uz motivacijsko pismo kao i sve upite molimo da pošaljete na autosjedalice@roda.hr.

Rodine aktivnosti u području sigurnosti djece kao putnika ovise isključivo o aktivnom doprinosu pojedinaca kao što ste vi! Za polaznice/ke edukacije koji dolaze izvan Osijeka, postoji mogućnost da im Roda pokrije trošak putovanja javnim prijevozom i noćenje u hostelu.

U okviru edukacije, u nedjelju će biti održan i pregled autosjedalica, na dvorišnom parkiralištu Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Postanite dio Rodine autosjedaličarske ekipe, steknite znanja i vještine u savjetovanju roditelja i budite dio male, ali moćne skupine koja igra ključnu ulogu u zaštiti mališana na hrvatskim cestama.

NOT PUBLISHED
Napisao/la: