Radionica Budi tata! u Zadru, 13.10.2018.

U subotu 13.10.2018. u Gradskoj knjižnici Zadar, s početkom u 11 sati, Roda organizira radionicu Budi tata! samo za muškarce - buduće tate i tate male djece, koju vodi iskusni tata.
Broj mjesta je ograničen, stoga su prijave na mail obavezne (roditeljstvo@roda.hr).

Većina današnjih očeva pravi su pioniri u osmišljavanju uloge tate, uzore imaju u ideji onoga kakvi žele biti ili u rijetkom prijatelju koji je tata postao prije njih, a još rjeđe primjer im je vlastiti tata uz kojeg su odrastali.
Radionica za tate, osmišljena i vođena od tata koji su put utirali prije vas, sjajna je prilika za povezivanje s drugima, dijeljenje iskustava i informacija, mjesto na kojem možete postaviti pitanja vezana uz roditeljstvo i dobiti odgovore. Možda osjećate silnu želju preuzeti ulogu tate, a niste sigurni kako i bilo bi vam lakše kad biste čuli kako su to drugi muškarci prije vas odradili.

Mame, potaknite svoje partnere da dođu na radionicu. Tate, prijavite sebe i prijatelja, pomozite nam proširiti vijest o radionicama za tate, o mjestu na kojem tate mogu razmijeniti iskustva i međusobno se podržati.

 

 

NOT PUBLISHED
Napisao/la:
Radionica Budi tata! organizirana je u okviru projekta Budi tata - sudjeluj u odrastanju svoje djece, koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionica Budi tata! organizirana je u okviru projekta Budi tata - sudjeluj u odrastanju svoje djece, koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.