Edukacija za buduće voditeljice trudničkih tečajeva

Zanimaju vas trudnoća i porod i svim trudnicama pričate kako to mogu biti lijepa i ispunjavajuća iskustva? Želite promijeniti stavove o trudnoći i porodu u svojoj sredini? Poduzetni ste i želite postati dio nove zajednice edukatorica za trudničke tečajeve u Hrvatskoj i Sloveniji? Čitajte dalje!

U sklopu Erasmus+ projekta, tri udruge iz EU - Roda iz Hrvatske, Indo anai iz Slovenije i Aperio iz Češke pripremaju edukaciju za voditeljice trudničkih tečajeva koje će voditi tečajeve u svojim gradovima i mjestima.
Stručnjakinje iz nekoliko područja, uključujući primalje, doule, edukatorice, psihologinje, stručnjakinje za obrazovanje odraslih, aktivistkinje i roditeljice, surađuju u pripremi, predstavljanju i praćenju ovog programa. Program je jedinstven i ovo je prva prilika za ovu vrstu edukacije laikinja.
Ne znamo kad ćemo ponovo biti u mogućnosti ponuditi ovakvu edukaciju, stoga iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Želja nam je stvoriti aktivnu i podržavajuću zajednicu voditeljica trudničkih tečajeva iz Hrvatske i Slovenije - žene iz svih mjesta obje države više su nego dobrodošle i spremne smo olakšati vam i učiniti ovu edukaciju što dostupnijom, neovisno o tome odakle dolazite.

Nakon edukacije očekujemo imati zajednicu žena čiji je cilj pružati trudnicama informacije na temelju kojih one mogu donijeti vlastite informirane odluke, bez osuđivanja.

Što točno nudimo?

  • suvremeni edukacijski program koji su kreirale žene iz ovog područja, posebno krojen za ovo područje
  • podršku vrhunskih stručnjakinja
  • priliku biti u prvoj generaciji programa koji se nadamo nastaviti i razvijati
  • pozitivnu, podržavajuću atmosferu za učenje i napredovanje
  • besplatnu edukaciju i stipendije koje pokrivaju većinu troškova za dio edukacije koja je "u živo" u rujnu (uz mogućnost da se pokriju svi troškovi putovanja i smještaja)

Puno nudimo, ali puno i očekujemo od polaznica - marljivost, odgovornost, poštivanje rokova i nadasve, pozitivu.

Sve o prijavi i samoj edukaciji pročitajte ovdje. Sva dokumentacija je, zbog prirode projekta i inozemnih partnera, na engleskom jeziku, koji je službeni jezik edukacije.

NOT PUBLISHED
Napisao/la: