Ponesite nosiljku doma

Zadovoljstvo nam je objaviti da su naši velikodušni sponzori: Ergobaby, Baby Tula i novo pridruženi Boba i Love and Carry udružili svoje snage i ponudili jedinstvenu prednost za sve medicinske djelatnice/ke i savjetnice/ke koji će doći na našu konferenciju.

Svi medicinski stručnjaci/kinje, doule, savjetnici/e za dojenje i nošenje koji budu sudjelovali u radu konferencije moći će kući ponijeti ergonomsku nosiljku ili elastičnu maramu za nošenje djece!
Naši su sponzori osigurali nosiljke (uključujući Ergobaby Original, 360, Adapt i Omni 360, Baby Tula Standard, Bobawrap, Boba Air i Love and Carry) koje će se podijelti medicinskim stručnjacima/kinama, doulama, savjetnicima/ama koji/e se prijave i uplate kotizaciju, te budu prisutne na kraju konferencijskog dana. Nosiljke će se podijeliti isključivo onim osobama koje su registrirane za konferenciju i fizički prisutne na kraju konferencije. Vrsta nosiljke za svaku osobu bit će nasumično odabrana.

Želja nam je da svi pružatelji skrbi za majku/oca/dijete mogu koristiti ergonomsku nosiljku i upoznati njene značajke kako bi mogli pružiti dodatne savjete obiteljima kojima je to potrebno. Ova se ponuda dakle odnosi na članove komore medicinskih sestara, primalja, liječnika, fizioterapeuta i radnih terapeuta, savjetnice za nošenje (koje imaju najmanje osnovni stupanj Die Trageschule obrazovanja ili slično), doule (koje imaju najmanje Dona/Paramana Doula obrazovanja ili slično), savjetnice za dojenje (IBCLC, Rodina edukacija ili ekvivalentno), edukatore za porođaj i psihologe koji rade s mladim obiteljima. 

Da bi se zadovoljili uvjeti za dobivanje nosiljke, pružatelj/ica skrbi mora platiti kotizaciju za konferenciju do ponedjeljka 16. listopada 2017. (trenutno iznosi 300 kn), a pri registraciji na konferencijskom pultu mora dokazati članstvo u navedenim komorama ili predočiti certifikat obuke. To može biti kopija ili digitalna fotografija potvrde, nisu potrebni originali dokumenata. Ova ponuda odnosi se i na sve sudionike/ce koji su već uplatili kotizaciju, a zadovoljavaju navedene uvjete,

Budući da je popularnost konferencije veoma visoka i već je postignut očekivani broj prijava, ako se još niste prijavili i platili kotizaciju, molimo Vas da to što prije napravite ovdje. Broj sudionika konferencije je ograničen.

U slučaju nejasnoća obratite se na mail konferencija@roda.hr 

NOT PUBLISHED
Napisao/la: