Nagradni natječaj Rodin zamotuljak

Prekrasni trenuci nošenja donose vam više od uspomena - sudjelujte u nagradnom foto-natječaju udruge Roda i Ergobaby Hrvatske!

 

Kako bismo obilježile održavanje Prve Rodine konferencije o nošenju djece kao i otvaranje Rodine knjižnice nosiljki, pozivamo vas da sudjelujete u foto-natječaju.

Dokumentirajte fotografijama kako nosite djecu u nosiljkama (marama, sling, mekana strukturirana nosiljka/klokanica, mei-tai) na različitim mjestima i u različitim situacijama. Ne morate se ograničavati na situacije kad roditelji nose djecu – slike djedova i baka, ujaka, tetki, starije djece... svi su dobrodošli! Posebno su nam drage slike netradicionalnih obitelji.

Pripremile smo za vas i vrijedne nagrade:


Glavna nagrada: Nosiljka Ergobaby Original Adapt, siva (jedna nagrada) i jedna kotizacija za Rodinu prvu konferenciju o nošenju djece

Druga nagrada: Ergobaby kišna zaštita (jedna nagrada)

Treća nagrada: Ergobaby jastučići za grickanje, krem

Četvrta nagrada: besplatna kotizacija za Prvu Rodinu konferenciju o nošenju djece „Rodin zamotuljak" koja će se održati 21. listopada 2017. u Zagrebu (tri nagrade)

Peta nagrada: jedan Rodin proizvod (tri nagrade)

Dobitnike ćemo proglasiti 10. rujna 2017. na portalu i društvenim mrežama udruge Roda.

 

Napomene:

Prvu, drugu i treću nagradu šaljemo poštom isključivo na adrese u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Bugarskoj, Srbiji i Bosni-Hercegovini.
Četvrta nagrada ne uključuje troškove putovanja ni smještaja.
Petu nagradu šaljemo poštom isključivo na adrese u Hrvatskoj.

  

Uvjeti natječaja

Datumi i rokovi

1. Natječaj traje od 10. lipnja do 31. kolovoza 2017. Digitalne fotografije koje pristignu nakon 31. kolovoza 2017. nećemo razmatrati.

2. Odluku o dobitnim fotografijama donijet će tročlani žiri kojeg imenuje udruga Roda - Roditelji u akciji te će uključivati savjetnicu za nošenje djece; dobitnike ćemo obavijestiti e-poštom te će se njihova imena objaviti na Rodinom portalu i društvenim mrežama do 10. rujna 2017.

Slanje digitalnih fotografija

3. Fotografije mogu biti crno-bijele ili u boji, u digitalnom obliku, u formatu JPG, u visokoj kvaliteti, preporučene minimalne veličine oko 1,5 MB i maksimalne veličine do 6 MB. Prije nego snimite fotografiju, provjerite postavke mobitela ili foto-aparata. Uređaj mora biti postavljen tako da fotografija bude u visokoj rezoluciji (high resolution i high quality su termini koji se često koriste). Ako su slike manje od 1Mb, na žalost ne možemo ih prihvatiti.

4. Fotografije šaljite isključivo elektronskim putem kao privitke ('attachment') na e-mail adresu fotonatjecaj@roda.hr

5. Jedna osoba može poslati najviše 3 fotografije i to tako da naziv fotografije sadrži ime i prezime autora/autorice, naziv fotografije kao i redni broj fotografije. Primjer: ivan_tesija_setnja_01.jpg

6. Kada šaljete digitalnu fotografiju, molimo vas da uključite ime i prezime pošiljatelja/roditelja, dob djeteta, a ukoliko želite, možete u rečenici-dvije opisati kontekst fotografije.

Slanje nagrada

7. Prvu, drugu i treću nagradu šaljemo poštom isključivo na adrese u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Bugarskoj, Srbiji i Bosni-Hercegovini; četvrta nagrada ne uključuje troškove putovanja ni smještaja, a petu nagradu šaljemo poštom isključivo na adrese u Hrvatskoj.

Prava korištenja digitalne fotografije

8. Slanjem fotografije na natječaj, dajete suglasnost udruzi Roda da fotografiju objavi u tiskanoj brošuri o nošenju djece, na internetskoj i Facebook stranici udruge, kao i za moguće korištenje u tiskanim i on-line materijalima o nošenju djece. Udruga Roda fotografije koristi u pozitivne svrhe te uvijek uzima u obzir dobrobit osoba koje se na njima nalaze.

Organizatori nagradnog natječaja su: udruga Roda – Roditelji u akciji i Ergobaby.

 

NOT PUBLISHED
Napisao/la: