Završila akcija Šibe za ministre i Roda za Rodu 2003.

12-10-2011

Savršen uspjeh

Završila akcija Šibe za ministre i Roda za Rodu ‘03.

Rodin štand U nedjelju, 07.12.2003. u trgovačkom centru King Cross u Zagrebu održana je akcija Roda za Rodu. Akcija je protekla u fenomenalnoj atmosferi i nadmašila sva očekivanja.


Cilj akcije bio je dvostruk:

- prikupiti sredstava za projekte na kojima radi naša udruga, uključujući SOS telefon za dojenje

- ukazati budućim saborskim zastupnicima da u svojem nadolazećem mandatu trebaju pokrenuti zakonske promjene za dostojanstveno roditeljstvo u Hrvatskoj i posvetiti puno više pažnje toj temi.
Rodin štand
Rodin štand Akcija se održala na Trgu veselih tanjura, na prekrasno uređenom Rodinom štandu, gdje su se mnogobrojni posjetioci King Cross trgovačkog centra okušali sreću u bogatoj Rodinoj tomboli, kupili Rodine rukom rađene blagdanske čestitke, Rodinu majicu ili se samo informirali uzimajući s polica neke od mnogobrojnih Rodinih ekdukativnih brošura.

 

Zahvaljujući našim sponzorima  tombola je bila najveći uspjeh dana.

 

Šibe Budućim saborskim zastupnicama, koje su se odazvale na naš poziv da se pridruže ovoj akciji, uručili smo simbolične šibe i mandarine te popis onoga što od njih očekujemo. One su potvrdile da se žele ozbiljno pozabaviti našim zahtjevima te uključiti Udrugu RODA u konzultacije. Prisutne su bile Jadranka Kosor, Milanka Opačić i Marijana Petir.
Uspješnosti ove akcije i odličnoj zabavi moramo od sveg srca zahvaliti i Ivani Plechinger i Kristijanu Ugrini - Kikiju na vođenju jutarnjeg programa te Vicku na vođenju popodnevnog programa, a pjevačici u usponu Christiani Uichita na popodnevnom zabavljanju publike izvođenjem svima poznatih pjesama. Ivana i Kiki
Blagdanska roda I za kraj, ova akcija ne bi bila niti približno toliko uspješna da nije bilo vrijednih članova Udruge Roda, sponzora i dobrih ljudi koji su uložili nebrojene volonterske sate i neopisivu energiju u organizaciju i provedbu akcije Roda za Rodu. Svima njima beskrajno hvala. Posebno zahvaljujemo upravi i osoblju trgovačkog centra King Cross.