Učlanjenje u Rodu

Društvo koje aktivno radi na ispunjavanju potreba te zaštiti i ostvarivanju prava djece, roditelja, budućih roditelja i obitelji u cjelini, uključujući pravo pojedinca na izbor utemeljen na znanju.
RODA je nevladina udruga, nositelj pozitivnih promjena koje omogućuju ostvarivanje takvog društva.

 

Pozdrav svima vama koje ste se prepoznale u Rodinoj viziji i aktivnostima Udruge!

Roda trenutno okuplja 200+ entuzijasta i otvorena je i za Vas.

Sukladno Statutu Udruge podupiruće članice (i članovi) udruge mogu postati sve poslovno sposobne fizičke osobe, građanke i građani Republike Hrvatske i stranci, koje dostave pristupnicu i suglasne su s vizijom Udruge te plate članarinu.

Odluku o prijemu u redovno članstvo Udruge donosi Upravni odbor ukoliko je osoba aktivno sudjelovala u radu Udruge.

Postupak učlanjenja

Nakon što ste upoznali misiju i viziju, vrijednosti i principe djelovanja udruge, prepoznali ih kao bliske sebi i želite doprinijeti vlastitim angažmanom radu udruge, ispunite prijavnicu (na dnu ovog teksta je možete preuzeti), osobno je potpišite i pošaljite ili osobno donesite na našu adresu.

Kad utvrdimo da nema prepreka učlanjenju, obavijestit ćemo vas mailom na koji račun trebate uplatiti članarinu, a mailom ćete dobiti i ostale upute o načinu uključivanja u rad udruge.

Pristupnica

Ispunjenu pristupnicu (preuzmite je na dnu teksta) potpišite i potpisanu (pa skeniranu) pošaljite mailom na clanstvo@roda.hr 
Pristupnicu možete poslati i poštom:

Udruga RODA - Roditelji u akciji
Žerjavićeva 10
10000 Zagreb

Članarina

Članarina se plaća za kalendarsku godinu i iznosi 15 EUR. Drugi član iste obitelji ostvaruje popust te članarina za drugog člana iznosi 8 EUR.

 

Rodina pristupnica (pdf)
Rodina pristupnica (pdf)

VIDI PREUZMI

442.13 kB 57

Rodina pristupnica (docx)
PREUZMI

43.95 kB 61