Rodina rasprodaja rabljene dječje odjeće i opreme

24-05-2012

 

Udruga RODA - Roditelji u akciji ponovno vas poziva na sezonsku rasprodaju (proljetno-ljetnu) dječje odjeće, obuće, opreme i igračaka, za djecu od 0 do 12 god koja će se održati u subotu 26. svibnja 2012. godine u Paviljonu 7a na Zagrebačkom velesajmu od 9 do 13 sati

 

Ako ste zainteresirani za prodaju svoje rabljene dječje odjeće, opreme ili igračaka, prijavite se u srijedu, 16. svibnja 2012. od 12 do 15 sati) radi dobivanja šifre prodavatelja, putem internetskog obrasca.


Ako za prodaju imate samo velike stvari (kolica, krevetiće, bicikle, auto-sjedalice i sl.) - najviše 5 komada, šifru možete dobiti od 16. svibnja u 15h do 24. svibnja u 15h putem internetskog obrasca.

 

Ostavljamo pravo ne odobriti šifru osobama koje su se na prethodnim Rasprodajama oglušile o naša pravila (loša kvaliteta robe, previsoke cijene, više od jedne šifre unutar iste obitelji…). Prije ispunjavanja obrasca molimo da pročitate Pravila Rodine rasprodaje.

Molimo Vas da pri ispunjavanju ispravno unesete svoje kontakt podatke, naročito e-mail adresu, u protivnom nećemo biti u mogućnosti kontaktirati Vas i dodijeliti Vam šifru. Broj šifri je ograničen, i zbog veličine prostora i zbog naših volonterskih resursa. Napominjemo da svi zainteresirani građani i građanke neće biti u mogućnosti dobiti šifru za sudjelovanje. Što se ranije prijavite to imate veću šansu da dobijete šifru. O (ne)dobitku šifre obavijestit ćemo Vas elektroničkom poštom najkasnije do petka 18. svibnja 2012. a za velike stvari do petka 25. svibnja.

Budući da Vam naše zaposlenice ne mogu izdati šifre telefonom, molimo da ne zovete naš ured jer time usporavate naš rad. Za sve informacije obratite nam se elektroničkom poštom na rasprodaja@roda.hr. Šifre dijelimo ISKLJUČIVO putem obrasca koji će biti dostupan u navedeno vrijeme.

Ako želite donirati odjeću, obuću, opremu i igračke, isto možete učiniti u četvrtak i petak 24. i 25. svibnja od 11 do 14 i od 16 do 18 h u Paviljonu 7a na Zagrebačkom velesajmu, bez prethodne najave.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Tamara Grahovac

Voditeljica Rasprodaje