Donirajte u dva klika!

04-03-2013

Pripreme za simultane projekcije filma The Face of Birth (Lice poroda) u sve više hrvatskih gradova u punom su jeku. Projekcijama, koje će se održati 8. ožujka diljem Hrvatske, obilježit ćemo Dan žena, a kako bismo u tome uspjele treba nam i vaša pomoć.

Pokrenule smo akciju prikupljanja donacija putem platforme GivenGain koju koriste neke od najvećih i najpoznatijih organizacija u svijetu kao što su UNICEF, Liječnici bez granica, WWF, AVAAZ.

Projekt Lice i naličje poroda možete pogledati na http://www.givengain.com/cause/3479/projects/12148/.

Prijave za organiziranje projekcija stižu iz svih dijelova Hrvatske, a prijaviti se može svatko tko ima malo dobre volje i zalaže se za unaprjeđenje skrbi trudnica i rodilja. Naša će udruga dati podršku u osrganizaciji, otkupiti dovoljan broj licenci, prevesti film i oglasiti ga u javnosti. Do sada je dogovoreno da će projekcija filma biti u Varaždinu, Čakovcu, Puli, Rijeci, Zagrebu, Vinkovcima, Pazinu, Dubrovniku, Velikoj Gorici, Splitu, Zadru, Cresu, Poreču, Biogradu, Popovači, Pakracu, Čepinu, Daruvaru, Bjelovaru, Šibeniku, Dvoru, Kninu, a na ovom će se popisu zasigurno naći još gradova. Pomozite nam da ovaj popis bude još veći!