35. Rodina rasprodaja rabljene odjeće, obuće i opreme

04-03-2013

Udruga RODA - Roditelji u akciji ponovno vas poziva na sezonsku rasprodaju (jesensko-zimsku) dječje odjeće, obuće, opreme i igračaka, za djecu od 0 do 12 god koja će se održati 16. ožujka 2013. od 9 do 13h u paviljonu 7a, Zagrebačkog Velesajma.

Rodina rasprodaja je za mnoge roditelje i djecu već postala nezaobilazni događaj.
Kroz Rasprodaju pomažemo odjeći da pronađe put od jednog vlasnika do drugog, da pritom i stari i novi vlasnik budu zadovoljni.
Donacijama koje dobije od nesebičnih donatora na Rasprodaji, RODA financira dio svojih aktivnosti (nakon što se podmire troškovi najma prostora, opreme, itd.)

Kao i svaki put do sada, kako biste mogli sudjelovati kao prodavatelji(ce), potrebno je dobiti šifru.
Postoje dvije vrste šifri:
1) Šifre za sve stvari - s tom šifrom je moguće prodavati do 30 komada (npr. xy odjevnih predmeta, xy cipela, xy komada opreme- kolica, nosiljke, sjedalice, itd.)
2) Šifre za velike stvari - služe za prodaju najviše 5 komada opreme (kolica, krevetići, autosjedalice itd.)
Šifre za Rasprodaju dijele se preko online obrasca koji se popunjava OVDJE.

Obrazac se nalazi na google dokumentima (ako pristupate s posla, moguće je da ćete imati problema s pristupom, s obzirom da mnogi poslodavci ne dopuštaju pristup gmailu sa svojih računala). Vrijeme dodjele šifri je od 12 do 14h.


Šifre za 35. Rasprodaju dijelit će se u srijedu 6. ožujka od 12 do 14h putem online obrasca. Šifre za velike stvari dijelit će se od srijede 6. ožujka u 12h do srijede 13. ožijka u 15h putem online obrasca.
Molimo vas da se prije popunjavanja obrasca upoznate s pravilima Rodine rasprodaje. Također vas ljubazno molimo da se za sva pitanja vezana uz Rasprodaju obratite voditeljicama na email adresu rasprodaja @ roda.hr
Molimo da ne nazivate naš ured jer vam naše zaposlenice neće biti u mogućnosti pomoći, s obzirom da nemaju pristup niti šiframa, niti obrascima kao niti drugim dokumentima vezanima uz Rasprodaju. Rasprodaju organiziramo na potpuno volonterskoj osnovi.

Često nas pitate na koji način dijelimo šifre, kako odlučujemo tko će dobiti šifru, a tko neće, koliko ima šifri, itd. Šifri ima 230. Nekoliko (uglavnom 15, maksimalno 20) unaprijed podijelimo volonterkama koje su nam svojim neumornim i predanim radom pomogle da se održi prethodna Rasprodaja (hvala im na tome!!!).
Za ostale šifre, nažalost, nismo još pronašle kriterije koji bi sve vas zadovoljili (a vjerujemo da takvi ni ne postoje). Trenutno je glavni kriterij redoslijed prijave (napominjemo da su sve šifre za 33. Rodinu rasprodaju podijeljene u prvih šest minuta, nevjerojatno ali istinito). Zadržavamo pravo uskratiti šifru onim osobama koje su se oglušile o pravila Rasprodaje (loša iskustva s prethodnih Rasprodaja). Nadamo se da će i ova Rasprodaja biti uspješna, i da ćemo lijepo surađivati.

Voditeljice Rodine rasprodaje: Dejana, Karla i Tamara